Do you prefer English?

We also have an English website.
Click here
to be taken there.

Kun levering i Danmark Fri fragt ved køb over kr. 500,- Professionelt kvalitetsværktøj

levering og fragtpriser

Levering
Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Alle ordrer behandles på vores lager i Danmark inden for 1-3 hverdage. Alle kunder, der betaler med kreditkort, bliver dog underlagt en validering, og POLAR TOOLS A/S forbeholder sig retten til at udsætte leveringen af en ordre, hvis vi mener, at der er brug for yderligere sikkerhedskontrol.
Når din ordre er afsendt, sender vi dig en e-mail med pakkens trackingnummer.

Vi leverer ikke til postbokse.
Hvis leverancen ser beskadiget ud, beder vi dig modtage pakken med forbehold. Hvis indholdet er beskadiget, skal du kontakte kundeservice på shop@polartools.com.

Nedenfor finder du de estimerede leveringstider fra det tidspunkt, hvor pakken afsendes fra vores lager. Hvis du bestiller før kl. 12.00, bliver pakken afsendt samme dag.

Levering til Danmark
GLS hjemmelevering: 1-2 hverdage
GLS PakkeShop: 1-2 hverdage
GLS Erhverv: 1-2 hverdage

DSV: 1-3 hverdage

Ved levering af palleforsendelser kræver det som udgangspunkt, at der er nogle hjemme på leveringsadressen til at tage imod forsendelsen.

Er dette ikke muligt, kan der gives samtykke direkte til DSV om, at de må stille pallen udenfor leveringsadressen. Dette sker dog på eget ansvar.

Priser
Ved køb for under kr. 500,- inkl. moms: 85 kr.
Ved køb for over kr. 500,- inkl. moms: gratis fragt

Bemærk venligst: I særligt travle perioder kan der ved levering til pakkeshop opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

Afhentning
Afhent på lager er en service til dig der ønsker at afhente din webordre på vores lager i Vejle.

– Du modtager en mail, så snart ordren ligger klar til afhentning.
– Medbring ordrebekræftelse på e-mail, når du skal afhente pakken.
– Du har 5 dage til at afhente din pakke, før din ordre bliver annulleret.

Levering af vogne og store produkter
Når du bestiller værktøjsvogne eller større varer, bliver de leveret med fragtfirmaet DSV til din leveringsadresse. Du vil modtage en e-mail fra fragtfirmaet, hvor du skal vende retur med ønsket leveringstidspunkt inden for de kommende tre hverdage mellem kl. 07.00-17.00. Du skal være hjemme på adressen ved levering. Er du ikke hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, vil din vare blive returneret til lageret. I så fald bedes du kontakte os for hjælp. Du skal ligeledes kontakte os for ændring af leveringstidspunkt og/eller adresse – dette kan ikke gøres direkte med fragtfirmaet.

Levering til kantsten
Palle forsendelser bliver leveret til kantstenen, og hvis dette ikke er muligt, leveres den så tæt på din leveringsadresse som muligt. Du er ansvarlig for at få leverancen fra kantstenen og ind i dit hjem. Denne service omfatter ikke fjernelse af emballage eller paller. Du modtager tracking oplysningerne direkte fra DSV.